19 nov 2013

17-11-2013 MARATÓ DE VALÈNCIA 2013


         Marató de rècords. Històrica 33ª edició d'esta clàssica carrera a l'haver superat registres d'altres proves celebrades en grans ciutats espanyoles.  El kenià Kipkemol  recorria la distància en 2:07:14, marca que supera el millor temps fins al moment aconseguit en Barcelona en 2010 i passava el mateix amb el crono de la guanyadora en categoria femenina  l'etíop Azalech Masresha (2:27:01).
        
         Marató de records. Altre número superat va ser el de participació amb un total d'11.300 atletes inscrits entre ells 18 atletes del nostre club. Amb la feina ben feta, un darrere d'altre els 42 quilòmetres van caure. Per a alguns dins de les previsions, per a altres no tant. Uns van ser més ràpids i altres menys. Victòria en definitiva contra els minuts i segons, contra l'espai, contra ells i elles mateix. Victòria que quedarà per sempre escrita en la seua història personal. Els protagonistes, elles i ells, grans esportistes, millors persones, capaces d'acceptar reptes, compromisos, capaces de complir. Un gran valor per al nostre jove club del qual van lluir orgullosament durant més de 42 quilòmetres, els seus colors en la seua samarreta. Un goig.

         Van sofrir. El repte és dur. Però no cap dubte que també gaudiren de cada pas, de cada quilòmetre, de cada moment, com van gaudir de l'amistat, de l'ajuda, dels moments d'alegria i de la companyonia d'aquells i aquelles amb els que van entrenar. Passades han quedat ja les hores dedicades a preparar la carrera, els esforços, sacrificis, les privacions. Per a ells, per a elles i per als que han estat amb ells, serà inoblidable, potser irrepetible.  Pensen que ha valgut la pena. Sols cal mirar-los la cara. 

         ELLES i ELLS són: Blanca Fuentes, Vicen Alemanys, Mª Julia Iborra, Mª Sales Gutiérrez, Damián Salvador, Juan Antonio Ferrando, Carlos Mateu, Carlos Miragall, Ernest Martínez, Lluc Soler, Luís Ortells, Miguel Ángel Gorris, Carlos Pérez, Fernando Carrasquer,  Valentín Parrell, José Vicent Martí, Carlos López i Luís Berriales.


Resultats 10k   Resultats Marató   FOTOS


No hay comentarios:

Publicar un comentario