12 nov 2013

10-11-2013 SANTA CECILIA DE CULLERA, MITJA MARATÓ D'ALZIRA I CROSS DE SORIA



Joan Matoses s'estrenava com a corriol a la mitja d'Alzira
         Jornada atlètica un tant atípica amb baixa participació dels Corriols en quant a número i dispersió d'atletes en diferents competicions.

         Per una banda aquells que iniciaven la darrera setmana de preparació de la Marató de València que se celebrarà diumenge 17, ja van notant la picoreta en l'estómac i no arrisquen. Per darrere han quedat moltes sessions de dur treball. Per davant els dies previs a la culminació d'un somni.  

         D'altres que no tenien esta pressió i es van decidir per distàncies llargues, participaven en la Mitja Marató d'Alzira en la què als quilòmetres, s'uneix el desnivell. Joan Matoses Granell amb 17 anys, debutava com a Corriol i en la seua primera intervenció en esta prova, rodava a una mitja de 4'29'' el quilòmetre, completant-la en 1 hora i 34 minuts. L'equip quedava completat amb Sonia Borja (1:47:09), Juan Fuster (1:30:07) i David Nadal (1:22:50).

Corriols a Cullera.
 
         A Cullera tenia lloc la segona edició de la carrera de caràcter benèfic, de poc més de 7 quilòmetres de recorregut, organitzada per la Societat Musical Instructiva Santa Cecilia. Entre els participants, el número dels quals va triplicar la de 2012, vam tindre ocasió de vore els equipatges grocs de Xusa Ferrús, Elena Ferrando, Miguel Ángel Ibiza, Vicent León, Sofi Sospedra, Vicent Boscà, Alícia Rocher i les seues filles Aina i Laura Pérez. Esta última va tornar a pujar al podi al ser la segona dona que entrava a meta.

          Finalment Andrea Pérez Iborra començava la temporada de camp a través i ho feia en terres castellanes, concretament en el XX Cross Internacional de Soria.

          A tots aquells i aquelles que van a enfrontar-se diumenge 17 als 42,195 kilòmetres en València, i especialment al nostres atletes, desitjar-los moltíssima sort, que gaudisquen del seu gran dia i vegen assolits els seus objectius.



Resultats Alzira
 


        

        

No hay comentarios:

Publicar un comentario