15 feb 2016

14-02-2016 ENAMORATS... DE L'ESPORT. CASTELLÓ, BENIFAIÓ I TURIS.

Amb el sempre espectacular cross de Castelló finalitza el Circuit autonòmic de Camp a Través de la Federació d'Atletisme de la C.V. , que durant setmanes ha portat els nostres corriols més matiners a diverses poblacions com Vinaròs, l'Alcúdia, Alcoy... per a participar en les dures proves programades per a cada categoria. Les alevins Aitana, Amaia, Alba i Lucia, les infantils Maria, Núria i Lorea, les cadets Aina,  Maria L. i Maria M. i els xics, Dídac en infantil i Vicent en veterans. han competit setrmana rere setmana sempre acompanyats pel millor suport tècnic.
En Benifaió va competir Luis Ortells fent menys d'hora i mitja en la mitja marató i uns poquets acudiren a Turís per al Gran Fons de 16 kms. amb continues pujades i baixades que acompanyades pel fort vent van fer que la prova fora més dura encara del que és habitual.
Dissabte, a la Font d'En Carròs, van participar els corriols més enamorats.
Crònica en imatges.

Des d'estes línies voelm enviar tot el nostre recolzament als corriols que diumenge que ve participaran en el marató de Sevilla i en el marató i el mig marató de l'Espadà. Ànim valents, estareu en els nostres pensaments, com diu Lucas, no correreu asoles!!


Alba León, una gran campiona.

Maria León, valenta!!!

Aina Pérez, setena en cadets, molt bona posició.

Dídac Ibiza, sense tocar terra.

Vicent Pérez, el míster, gran atleta.
Nando, Enric, Lluís i Valentí, a la mitja de Benifaió.

Maria Carlos, arribant a meta en la prova de Turis.

Berni, Julia, Maria i Angeles, amb Cloe, a Turís.

Vicen i Lucas, a la carrera de parelles.


No hay comentarios:

Publicar un comentario