14 dic 2015

06-12-2015. GRAN ACTIVITAT PER AL CAP DE SETMANA

Dori Sarrió, contenta en acabar els
 10 kms. de Gandia










Diumenge, 6 de desembre,vam tindre corriols i corriolets per tot arreu, Simat, Algemesí, Castelló, Gandia i Formentera. Uns 60 participants en marxa, trail, mitja marató, carreres infantils, 10k i marató.

 A Gandia es van desplaçar 22 corriols, 14 adults i 8 xiquets, que van recórrer els carrers , a la ja clàssica Cursa del Raval. Com ja va sent habitual, Aina Pérez va obtindre trofeu, primera classificada en categoria cadet, i la resta de xiquets van disfrutar de les seues competicions i de l'ambient de festa i solidaritat que es respira cada 6 de desembre. Respecte als adults Moha va ser el primer corriol (13 de la general), mentre que Dori Sarrió, que s'estrenava amb la camiseta de Corriols i en els 10 kms. tancava el circuit amb un bon temps per al seu debut.

A Simat, tres proves amb un total de 24 participants corriolers. Blanca Fuentes va obtindre el trofeu de segona classificada de la categoria sénior femenina en la dura prova de l'esprint vertical 1,460m (450m / +). La modalitat de Trail va atraure a 15 groguets i groguetes, mentre que a la marxa no competitiva hi van participar 6 corriols.

Aina, primera classificada en categoria cadet en Gandia,


A Algemesí, a la mitja del Samaruc, van acudir cins corriols més, Miguel Angel Ferri, Mulet, Milio, Dani i Ernesto, que van comprovar que encara guarden al seu cos els kilòmetres dels entrenaments del marató.

A Eivissa es va desplaçar Maeva Muñoz, a la Cursa Eivissa Patrimoni de la Humanitat. 

Finalment, Luis Ortells el maratonià amb més kilòmetres de corriols, va fer 3:28:26 al Marató de Castelló. Per a ell no ha sigut cap problema haver participat tres setmanes abans en la marató de València i la de Saragossa a finals del mes de setembre. Ara a descansar Luis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario