30 nov 2015

COMENÇAMENT DE LA TEMPORADA OFICIAL: PISTA COBERTA I CROSS



Amaia i Lucia abans de la competició.

Dissabte 28 de novembre, Lucia Gil Vidagany i Amaia Enamorado Torres inauguraren la temporada competitiva oficial de la nostra escola. Es van desplaçar fins a Gandia per a participar al Campionat provincial de la categoria aleví. Per a les dos era la seua primera participació en una prova oficial i estaven molt il·lusionades per vore com els anava en una competició amb jutges de la FACV (Federació d'Atletisme de la Federació Valenciana) i una pista que no coneixen. 

Van participar a les proves de 500 m. i llargada. Els resultats de Lucia van ser 1:50:89 en els 500 metres, i 2'77 m en la llargada. Els d'Amaia, 1:57:10 en els 500 metres, i 2'35 m en el salt.  Estem segurs que van gaudir de la seua experiència, tant elles com els seus pares.



Dídac Ibiza.



Aina Pérez.
Per altra banda, diumenge 29 va començar el Circuit autonòmic de Camp a Través. A Vinaròs van participar Dídac Ibiza Zamora, de la categoria infantil, que va recórrer una distància de 2.500 metres,  i va acabar en la posició 22, i Aina Pérez Rocher, de categoria cadet, que sobre una distància de 2.750 metres, va entrar en la tretzena posició.

Grans resultats per al començament de la temporada.


Resultats Gandia

Resultats Cross en Timerlap

No hay comentarios:

Publicar un comentario