18 feb 2014

16-02-2014 CROSS L'ALCÚDIA, GRANADELLA, MITJA BENIFAIÓ, ENAMORATS I AGRES


Trail Granadell-Xàbia
         El magnífic parc forestal de la Granadella a Xàbia, acollia diumenge l'edició del 2014 del seu Trail, una cursa de muntanya que cada any compta amb més participants i malgrat la duresa del recorregut, el paisatge fa oblidar (no del tot) les penes. A més amb les dues variants que té la prova,  carrera i la marxa, fa que cadascú adapte l'esforç a la seus objectius i condició física. El nostre club aportava 10 corredors i corredores que quedaren ben impressionats d'aquesta obra mestra de la Natura. Ni tant sols la caiguda de Sales Gutiérrez, afortunadament sense conseqüències tot i l'aparatós del embenat que lluïa en la mà, va enterbolir la evident satisfacció dels qui arriben a meta. 
 
Cross de l'Alcúdia

         En altre paratge, al llit del riu Magre al seu pas per l'Alcúdia, se celebrava el campionat autonòmic individual de camp a través, última jornada del circuit que va atraure tots els atletes del club amb fitxa federativa, tant adults com de l'escola esportiva. Com a novetat també pogueren participar atletes populars en una prova destinada a tots aquells que volien provar i encara no s'havien atrevit. Una bona iniciativa que farà que més d'un s'incline per esta modalitat. 

       


Benifaió

   
A la mitja Marató Roquette-Benifaió participava Damián Salvador que motivat especialment per tractar-se del seu poble va realitzar una gran carrera i parà el crono en el què seria la seua millor marca, 1 hora i 24 minuts. 

         A la Font d'En Carrós, en la carrera que celebra la festivitat de Sant Valentí, es desplaçaren també 6 corriols, uns per amor de parella i altres per amor a l'esport. 

         Els més majors, no per això menys durs, recorrien l'itinerari de 16 quilòmetres pels voltants de la Serra Mariola, entre els termes d'Agres i Alfafara en la què seria la Marxa de Veterans de la Comunitat Valenciana.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario