4 mar 2013

Autonòmic PC, Alaquas i Guadassuar


Dissabte 2 pel matí, l'activitat competitiva oficial del C.A. Corriols va coincidir en el temps però no en l'espai. València i Alaquàs van acollir dues proves del calendari atlètic amb caràcter i transcendència ben diferents.           

            Per a les menudes tenia lloc una jornada escolar, al Poliesportiu el Terç d'esta darrera població, on totes elles van optar per les carreres. Maria León i Alba Soler  provaven sensacions en la distància de 500 metres, mentre que Andrea Soler preferia la velocitat, els 60 metres llisos, prova en la que acabà 3ª de la seua sèrie. Finalment Aina Pérez realitzava una bona carrera en els 1.000 i acabava 4ª després d'una treballada remuntada. Estes jornades s'organitzen per possibilitar als atletes a experimentar distintes modalitats i distàncies, així com per obtindre una marca en situació de competició sense importància en la classificació. 
 
Andrea Pérez Iborra i Laura Pérez Rocher
           
En l'altre escenari, el Palau Lluís Puig, hi havia més en joc ja que es tractava del Campionat Autonòmic Júnior de Pista Coberta. En les carreres les nostres van obtindre excel·lents resultats. Andrea Pérez es proclamava Campiona Autonòmica en els 1.500 metres després d'una prova en la que és una autèntica experta i en la què se la va vore molt concentrada. També va participar, però fora de concurs per ser juvenil, la nostra atleta Blanca Mur que parà el crono en 5'17''. Laura Pérez en els 3.000 metres llisos ens donava altra alegria a l'entrar primera i proclamar-se també Campiona Autonòmica. Laura està realitzant una magnífica temporada en l'especialitat del fons i formarà part de la selecció autonòmica valenciana d'atletisme en el Campionat d'Espanya de seleccions de Camp a Través, que se celebrarà diumenge 10 de març a Granollers (Barcelona).

             La matinal al Lluís Puig va tindre color suecà ja que cal afegir la victòria i el títol de Campió Autonòmic de 400 metres d'Albert Micó, altre atleta de la nostra població.


Blanca Fuentes, que debuta com a corriol,
i Enrique Iborra amb una amiga
            L'endemà va ser el torn de l'atletisme popular. A Guadassuar amb motiu de la fira agrícola “Agroguadassuar” se celebrava una nova carrera amb la possibilitat de realitzar 7, 14 o 21 quilòmetres i en la què els nostres van optar tots per la distància intermèdia. Carlos Pérez va fer el millor crono del grup (1:06:13), seguit de Vicent Pérez. Julián León entrava amb molèsties i Enrique Iborra completava la representació masculina. Entre les dones debut com a corriol de Blanca Fuentes, nova en el club però no en l'atletisme, amb una marca d'1:19:34. Finalment Julia Iborra, Alícia Rocher i Elena Ferrando  entraven per aquest ordre amb algun minut de diferència entre elles.

Vicent Pérez

FOTOS LLUIS PUIG
FOTOS ALAQUAS
FOTOS GUADASSUAR
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario