12 nov 2012

Mislata, Beniarjó, Cullera i Salamanca


El cap de setmana atlètic començava al Casal Multiusos de la nostra població divendres passat amb l'acte de cloenda del II circuit Ribera del Xúquer del qual el suecà José Casaudoumecq ha exercit com a President en esta edició que es tancava. Un acte que va congregar els millors atletes de la Ribera, tant homes com dones, els quals van recollir el premi al seu esforç de mans de les autoritats assistents i van ser aplaudits per la gran quantitat de membres que formen esta benavinguda família.


Diumenge pel matí un grup de Corriols, el format per Andrea, Alba i Mar Soler, arribaven al Parc de la Canaleta de Mislata amb la idea de passar un matí agradable en un cuidat recinte però les circumstàncies no van ser favorables. La carrera es va endarrerir quasi una hora i els elements també es van posar en contra. La pluja va fer acte de presència amb una certa intensitat i va remullar més d'un. Amb tot i això, marxaren ben contentes de la seua participació en la carrera corresponent a la seua respectiva categoria.


           
A Beniarjó es van desplaçar Maria Alberola i sa mare Elena per formar part del grup de competidores de la II cursa popular de la localitat. Allí, en la categoria prebenjamí, Maria va perdre la vergonya i va realitzar una formidable carrera amb un final emocionant i pujà al podi a l'entrar 3a en meta.


           
Cullera s'ha bolcat en la realització de curses populars i esta vegada la Societat Unió Musical organitzava la I Carrera Popular Santa Cecilia amb una estimable participació de corredors i corredores. Bona forma de celebrar una festa. A banda dels actes de caire artístic, religiós, gastronòmic (faltava més)..., les festes també poden celebrar-se amb una volta a peu. Encara que la santa no fora una aficionada.

Amb la seua presència els atletes, segons les paraules d'agraïment del representant de la Societat Unió Musical de Cullera José Beltrán, “... a més de fer el que ens agrada, heu col·laborat en els actes socials d'una Societat Musical centenària tan arrelada a la vida cultural de la nostra terra, i ajudant econòmicament als que treballen desinteressadament per ajudar gent tan necessitada com els que patixen la malaltia de l'Alzheimer ...” Els atletes de la nostra escola esportiva van ser Núria Beltrán i Blanca Mur (que corrien al seu poble) i les germanes Laura i Aina Pérez totes elles acompanyades de la seua entrenadora Ànima Polo. Carlos Pérez, Enrique Iborra, Julián León, Vicent Pérez i Miguel Àngel Ibiza van ser els representants masculins. I les dones Mª Jesús Ferrús, Alícia Rocher, Sales Gutiérrez, Júlia Iborra i Puri Piera que va protagonitzar els moments més emocionants al tornar a la competició després d'una llarga i obligada absència.

Finalment el corriol Pedro Gallego ens representava en terres salmantines.
Vicent Pérez.


 FOTOS

1 comentario: