2 mar 2016

01-03-2016 Des de València a Formentera.


Dissabte, 27 de febrer, es va celebrar al Palau Luis Puig el campionat provincial de pista coberta de la categoria cadet. La corrioleta Aina Pérez va participar en la prova dels mil metres, i va obtindre la medalla d'or en realitzar les cinc voltes a la pista del velòdrom en un temps de 3:24.67, que és la seua MMP (millor marca personal). Des d'estes línies li donem l'enhorabona a Aina, per la seua constància i amor a este esport, a Ànima la seua entrenadora per la tasca que realitza amb els adolescents i als seus pares i germana que estan contens i orgullosos, com tots nosaltres, de la medalla aconseguida.

David Ferrando entrant a meta.



A l'altra part del xarco,  David Ferrando participava amb molt en el Formentera Half Round Trail 2016, amb eixida a vora mar i meta en el passeig de Formentera. A la difícil
prova de 39 kms. se li van sumar el vent i la pluja pero David va aconseguir superar el seu repte.

El I TRAIL DE ANNA, combinava trail i senderisme. Fins allà es desplaçaren Pepe Casaudoumecq i Alex Serrano per a participar en la marxa i Sonia Carrascosa i Juan Fuster que competiren en els 21 kms. de Trail.

Per altra banda, els 15k Valencia oberta al mar, amb la participació de Luis Ortells, Angeles Aznar i Esther Escriva.
I ja dimarts Maeva Muñoz participava en la Cursa Solidaria per la Dona de Formentera, una prova de 10 kms. en la qual va obtindre la segona posició. Enhorabona Maeva!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario