Foto de família abans de la carrera de Riola. |
Gastrorunner. Del prefix d’orige grec “gastro” (estòmac) i de la paraula anglesa runner (corredor), no sé si em puc declarar inventor d’aquest nou concepte que anem a introduir en aquesta crònica per relacionar els conceptes de gastronomia i esport. I és que ambdós tenen una relació intíma en el món de l’esport, tant per la seua relació saludable com per les conseqüències que provoquen un amb l’altre. D’aquesta manera, tirarem de la gastronomia valenciana per a descriure el que ha passat aquest cap de setmana en la vida dels corriols. Ho farem d’una manera refrescant i diferent: presentant el menú corriol.
Els menuts a Sollana |
Àngels Aznar, 3a. local a Sollana. |
De primer, peix. La Ribera Baixa és tradicionalment coneguda i famosa pel seu
arròs però també per la gran varietat de peixos que es poden pescar, tant
d’aigua dolça com d’aigua salada. Així som al club, gent de tot tipus, variats,
diferents, més salats alguns i més dolços d’altres. I així ens vam desplaçar
fins a Sollana un bon grapat de corriols per a representar amb orgull al nostre
club. Des dels més menuts, els boqueronets, representats per Lucía, Mar, Alba,
Aitana, Paula, Lucía Fuster, Maria, María, María Martínez, Dídac, els germans
Serrano-Pavía i Aina. Fins als més majors, els llamàntols, que n’eren un bon
grapat i d’una gran qualitat. Dels quals voldríem destacar a 4 que en aquest
cas pujaren al podi en les seues respectives categories: David Nadal, Moha
Chej, Joan Matoses i Àngels Aznar. La nit acabava amb un refrescant sopar, amb
rises i bona comanyia. Bon treball de club i bona collita.
Blanca Fuentes. Que mai ens falte un somni. |
Plat principal,
paella (o per a ella). Plat típic per
excel·lència dels valencians en generals i dels suecans en particular. I
d’aquesta manera dediquem aquest apartat a ELLA, Blanca Fuentes Boix, que va
ser capaç d’emocionar-nos el diumenge representant al nostre club al Triatló de
Vila-Real. Blanca, que debutava en la modalitat de Triatló Sprint, aconseguia
posicionar-se entre les 10 primeres classificades. Però el més important ja no
és la classificació. El més important, en paraules de la mateixa Blanca, és “que mai ens falte un somni per lluitar, algo nou per
aprendre,un lloc on anar i algú a qui voler”. Grandíssima!
De postre,
Riola. L’últim plat del menú ens
porta a la localitat veïna de Riola on el nostre club va aportar fins a 56
inscrits (impossible citar-los a tots i totes). Excel·lent representació i
excel·lents resultats en general. Tots aquells que acabaren la cursa varen ser
obsequiats per l’organització amb unes bones tallades de meló, fresques i
gustoses per acabar aquest deliciós menú de cap de setmana.
Participants al Diper. |
I per acabar,
la tertúlia. Una tertúlia en forma de
apunt, ja que el divendres es tenia lloc a Sueca un test intern del club, un
tret d’eixida per a una de les proves més importants del calendari: la marató
de València. Així, una gran part del nostre club es reunia per tal de mesurar
les seues capacitats atlètiques i determinar així els ritmes d’entrenament. I
és que, com sempre, podem tindre la sort de gaudir d’un gran mestre, un gran
preparador físic que ens posa a punt per a cada competició amb una gran
experiència i una grandíssima professionalitat. Gràcies Vicent!
Bona setmana, salut i a volar!
CARLOS MIRAGALL COLOMAR
CA CORRIOLS SUECA
No hay comentarios:
Publicar un comentario