11 feb 2014

09-02-2014 CROSS DE CASTELLÓ, PALMERA, CULLERA I SENDERISME

HI HAVIA ON TRIAR...

 

         Els moviments competitius dels Corriols començaven ja a mitjan setmana, quan dijous Andrea Pérez participava en el Campionat Universitari de Camp a Través, actuació que li valia per a classificar l'equip de la Universitat Miguel Hernández per al nacional que se celebrarà pròximament a Móstoles.

 

         La mateixa atleta corria diumenge el Cross de Castelló, campionat autonòmic per equips en el què gràcies a l'actuació del conjunt en el Cross Curt, es guanyava la plaça per al campionat d'Espanya de Clubs a celebrar en Orpesa, plaça que també aconseguien Laura Pérez i Blanca Mur en obtenir el seu equip, el júnior, la puntuació més alta i pujar al més alt del podi. En Castelló també vam tindre ocasió de vore els atletes de l'escola Dídac Ibiza que arriscà des dels primers metres de la seua cursa, Aina Pérez que no va voler ser menys i va fer el mateix, i completant l'equip dues esportistes que cada vegada es troben més còmodes en esta modalitat, Maria Martínez i Maria León. La participant més menuda va ser Alba León. Els veterans Carlos i Vicent Pérez, Juan Fuster i Sonia Carrascosa no van faltar a la cita i van assaborir el magnífic circuit que transcorre per l'interior del Pinar del Grau de la capital de la Plana.

 

    
 
     A Cullera tenia lloc la celebració d'altra carrera amb finalitat benèfica, esta vegada destinada a obtenir l'ajut econòmic per Lucía, menuda amb autisme i amb necessitat diària d'atenció i costoses teràpies. Carlos Miragall, Ana Soler, Maria Jesús Ferrús i Elena Ferrando amb la seua filla Maria, la qual guanyà a l'esprint a sa mare, feren carrera i aportació solidària.

 
 
 

        
Palmera (La Safor) celebrava diumenge la seua jove però ja tradicional volta de 8 quilòmetres de distància on van participar els corriolets Aitana Ferrando, Óscar López i Marc Redondo. Satisfets i contents per la medalla que van aconseguir i per haver compartit matí i afició amb els seus pares, Marcos Redondo i Sari Latorre, Clara Muñoz, Cheli Fuster i Carlos López i l'amic Vicent Boscà.

 






No hay comentarios:

Publicar un comentario